Fantani arteziene si statui din bronz in sensurile giratorii din municipiu!

Fantani arteziene si statui din bronz in sensurile giratorii din municipiu!

 FLORIN GHIORGHITA  

Municipalitatea vrea sa achizitioneze fantani arteziene, de mici dimensiuni, pe care sa le monteze in sensurile giratorii din oras, precum si diverse obiecte ornamentale din bronz sau ceramica.

Viceprimarul Florin Ghiorghita sustine ca deocamdata s-a solictat o oferta de preturi de la cei care se ocupa cu astfel de amenajari, urmand ca ulterior, in functie de bugetul local, sa se hotarasca in ce intersectii vor fi facute astfel de investitii.

Unul din sensurile giratorii unde ar putea sa fie montata o astfel de fantana este cel de la intersectia strazii Cuza Voda cu Marchian, si dat fiind ca in zona se deruleaza deja lucrari de reabilitare a carosabilului si a trotuarelor, s-ar putea monta si fantana.

De asemenea, reprezentantii Primariei se gandesc sa faca o serie de amenajari si la scuaruri.

“Noi am cerut o oferta de preturi, in primul rand pentru reabilitarea fantanilor de pe Pietonalul Unirii, pentru ca avem niste pompe defecte si pe langa asta am cerut niste oferte si pentru niste fantanite arteziene, de mici dimensiuni, iar una mai mare in intersectia Marchian cu strada Cuza Voda, in sensul giratoriu. Am mai cerut cateva oferte si cateva idei de la un arhitect peisagist pentru celelate sensuri giratorii din oras, sa vedem daca le mai putem imbunatati cumva si sa montam astfel de fantanite. Si am luat in calcul si acele scuaruri din intersectii, de exemplu Calea Nationala cu Marchian sau Grivita cu Calea Nationala, sau alte sensuri din acestea si alte locatii unde s-ar putea monta cateva obiecte ornamentale, ori figurine din bronz sau ceramica, ori fantanite de mici dimensiuni", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
18

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
44

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
152

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...