Familie terorizată de fiul cel mic!

Şi-a lovit tatăl cu un scaun până l-a băgat în spital, la doar câteva luni după ce din aceeaşi cauză şi alţi membri ai familiei au ajuns pe mâna medicilor! Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din satul Băiceni, Flămânzi, a recidivat, joi seara, şi şi-a luat la bătaie tatăl, în vârstă de 73 de ani.

Scăpat din mâinile fiului, cu faţa plină de vănătăi, după ce a fost lovit cu un scaun, bătrânul a cerut ajutorul unor vecini care au sunat la 112 şi au chemat ambulanţa, victima fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru îngrijiri.
 
Nu este pentru prima data când fiul are un comportament agresiv. În luna noiembrie, anul trecut, acesta şi-a băgat în spital tatăl, mama şi un frate, în stare mai gravă fiind femeia, care s-a ales cu mâinile şi picioarele rupte.

Agresorul a fost internat atunci la Psihiatrie, dar după ce a fost externat a continuat să îşi terorizeze familia.

“El a mai fost luat şi dus la Psihiatrie, dar a fugit. Ieri m-a bătut din nou. Cere mereu bani de băutură. Mă înjură încontinuu şi acum m-a bătut cu un scaun. Ne ameninţă cu moartea şi pe mine şi pe nevastă. L-am crescut şi acuma ne bate", povesteşte Constantin H., care spune că fiul său ar fi încercat să îşi violeze şi mama. De altfel, bărbatul spune că şi soţia sa a fost bătută joi seara, dar nu ştie ce s-a mai întâmplat cu ea, pentru că el a venit la spital.

Agresorul s-a ales cu un nou dosar penal.

“Cercetările efectuate de colegi au stabilit că joi seară, în jurul orei 21.00, între cele două persoane a izbucnit un conflict, cel mai probabil pe fondul consumului de alcool, în urma căruia fiul, folosindu-se de un obiect contondent, şi-a agresat tatăl. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, urmând să propunem o soluţie procedurală", a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Până acum, bărbatul de 33 de ani a fost cercetat de poliţiştii din Flămânzi în aproximativ zece cauze, multe dintre dosare fiind întocmite ca urmare a bătăilor pe care le aplica părinţilor şi fraţilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

astăzi, 12:13

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei. În etapa 11, C...

Mihaela Arhip: ”Aprindem candela ca să îngenunchem noi în faţa luminii ei, nu ca să-i îngenunchem pe alţii” (Foto)

astăzi, 11:30

Pe cei care încă mai cred că sensibilitatea este un defect, îi rog să treacă la pas printre oamenii despre care am scris, printre necunoscuţii despre care, poate, voi scrie, printre O...

Serviciile Secrete americane avertizează Casa Albă: Dorința Ucrainei va provoca represalii puternice ale lui Putin

astăzi, 10:50

Războiul condus de către liderul de la Kremlin trece prin momente critice, mai ales de când trupele Kievului au pătruns în regiunea rusă Kursk. Acum, Serviciile Secrete americane au...