Facut KO de un coleg de clasa!

Meciul, spontan si periculos, a avut loc intre doi copii de 14 ani, elevi ai scolii din Trusesti, dar nu in curtea scolii, ci in momentul in care cei doi au coborat din masina care le asigura transportul catre casa, in satul Drislea.

Copiii au coborat in acelasi loc, insa imediat ce a pus piciorul pe pamant, unul dintre ei s-a prabusit, plin de sange, in urma loviturii colegului sau.

Baiatul a ajuns pana acasa, dar parintii l-au dus imediat la spital, unde au aflat ca minorul are nevoie de o interventie de corectare a leziunii la nivelul fetei.

"Baiatul a fost diagnoticat cu o fractura de piramida nazala. Va necesita o interventie chirurgicala. In rest, pacientul este stabil, dar perioada de recuperare va fi ceva mai mare", a declarat medicul Iuliana Kadar, specialist ORL.

Politia va incepe o ancheta in acest caz. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunii, se va stabili si solutionarea cauzei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...