Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica din Suceava reduce taxele de studii!

Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica din Suceava reduce taxele de studii!
In plina criza economica, facultatile vin in ajutorul studentilor prin reducerea taxelor de studii. Se intampla la Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica din Suceava, unde conducerea a hotarat reducerea sau chiar eliminarea taxei scolare pentru semestrul II.

Daca pentru studentii integralisti, orfani sau avand diagnostic de boli grave reducerile pornesc de la 25 la suta si ajung pana la 100 la suta, pentru angajatii univeristatii, copiii si sotii/sotiile lor, procentele se incadreaza intre 30 si 90, pentru cate 20 de locuri de licenta si masterat, informeaza site-ul studentie.ro.

Reducerile se aplica atat pentru cursurile de masterat, cat si pentru cele de licenta, in proportie de cate cinci locuri pentru fiecare, in ordinea mediilor, in cazul studentilor sot/sotie si copii ai personalului universitatii. De o reducere de 50 la suta va beneficia personalul universitar si studentii sot/sotie ai angajatilor FSEAP.

De asemenea, in cazul studentilor integralisti orfani, pana in 25 de ani, taxa de scolarizare semestriala va fi redusa cu 50 la suta daca sunt orfani de un parinte, respectiv cu 75 la suta in cazul in care ambii parinti sunt decedati. Studentii proveniti din centre de plasament, vor beneficia de o reducere integrala a taxei pe semestrul II.

Doar jumatate din taxa de scolarizare vor plati si studentii din Republica Moldova si Ucraina cu alta cetatenie decat romana. Taxa anuala este de 1.800 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
138

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
233

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
361

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...