Expoziţie de artă plastică Liviu Şoptelea la City Gallery Suceava

Expoziţie de artă plastică Liviu Şoptelea la City Gallery Suceava
City Gallery din cadrul Shopping City Suceava găzduieşte în perioada 19 – 31 august 2009 expoziţia de artă plastică semnată de Liviu Şoptelea.

Născut la Botoşani, artistul este membru al grupării Art Cafe Sibiu, preşedintele Societăţii Culturale Expo-Art Botoşani şi a avut numeroase expoziţii personale şi de grup în Botoşani, Bucureşti, Sibiu şi Constanţa.

De asemenea, pictorul a obţinut numeroase premii atât în ţară, cât şi în străinătate, a creat ilustraţii pentru copertă de carte, iar lucrările sale sunt incluse în colecţii din România, Cipru, Italia, Franţa, Germania, Suedia şi SUA.

Vernisajul expoziţiei va avea loc miercuri, 19 august a.c., ora 18:00, în City Gallery din cadrul Shopping City Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
328

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
467

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
593

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...