EXPO RO MOLD la final!

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Botosani a marcat finalizarea proiectului EXPO RO MOLD, finantat prin programul de vecinatate Romania - Republica Moldova 2004-2006.

Valoarea acestui proiect a fost de 169.431 de euro, din care 151.431 euro din finantare Phare, diferenta reprezentand contributia Camerei de Comert.

Cele mai importante obiective ale proiectului au fost organizarea a 36 de misiuni economice cu oameni de afaceri din Republica Moldova, la care se cerea participarea a minim 72 de agenti economici din judetul Botosani; organizarea unei expozitii permanente in cadrul CCIA Botosani; organizarea a noua seminarii de afaceri la Botosani si nu numai.

Am reusit sa depasim aceste obiective prin faptul ca s-au desfasurat 78 de misiuni economice, din care 36 cu agenti economici. In total s-au deplasat cu CCIA Botosani, 173 de agenti economici, in aceasta perioada de timp. Sapte seminarii pana acum, acesta fiind al optulea, numai in Botosani. In plus, un seminar a fost facut la sediul partenerului de proiect Camera de Comert Edinet si inca unul la Camera de Comert de la Soroca, a precizat Romeo Floares, presedintele Camerei de Comert Botosani.Pentru a marca acest moment, CCIA a organizat la sediu o expozitie de produse.

Conducerea CCIA anunta ca s-a obtinut finantare si pentru un alt proiect.

S-a mai depus un alt proiect la care am si obtinut finantare. Este vorba despre un proiect care a inceput de doua luni de zile si care va fi pe inca un an de aici incolo, tot pe relatia Republica Moldova, cu o imbinare intre un proiect pe partea de business si pe partea de turism, de pe urma caruia sa incercam sa promovam produsele si oferta Republicii Moldova in mai toate categoriile de produse ale economiei moldovenesti, a declarat Romeo Floares.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr beat turtă prins conducând un moped într-o comună din Botoșani, s-a luat și la harță cu polițiștii!

astăzi, 13:32
9

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe raza comunei Concești, județul Botoșani, un moped condus de un t&a...

Elevului nu i se poate scădea nota în urma contestației la bacalaureat. Decizia istorică a unei instanțe!

astăzi, 13:10
90

Cu ajutorul avocatului său, Mirel Ovidiu Alexandru, din Baroul Bihor, tânărul din Oradea a reușit să demonstreze că ordinul de ministru care permitea scăderea notei în urma recorect...

Botoșăneni reținuți de polițiști după ce au bătut pe stradă un bărbat de 36 de ani! (Foto)

astăzi, 12:04
170

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Ordine Publică au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, de 20, respectiv 23 de ani, din mun...