Clipe de cosmar pentru o soferita din Botosani!

Clipe de cosmar pentru o soferita din Botosani!
Aflata la volan, pe Drumul Judetean 208, aproape de granita dintre judetele Iasi, Neamt si Suceava, o femeie din Botosani a simtit cum, dupa ce a pus o frana, de la motor incepe sa iasa fum.
 
A oprit masina, insa nu a mai putut decat sa priveasca, impreuna cu tovarasa ei de calatorie, cum autoturismul este rapid cuprins de flacari.

"La un moment dat cand am pus frana si am oprit a început sa iasa fum de sub capota", spune conducatoarea auto.

"Am încercat sa iau extinctorul din portbagaj si cand am încercat sa sting a facut flama!", a declarat femeia pentru Antena 3.

Un alt participant la trafic a sarit in ajutor, acesta fiind si cel care a anuntat prin 112 incidentul. Pompierii s-au luptat aproape o ora pentru a stinge flacarile, dar masina a ars in intregime, ca o torta.

Pagubele sunt estimate la circa 15.000 de euro. Masina nu era asigurata impotriva incendiilor. Cel mai probabil, spun pompierii, focul a pornit de la o defectiune la motor.

Drumul a fost închis mai bine de o ora.

La fata locului au ajuns si lucratorii de la Administratia Drumurilor, care au imprastiat nisip pe sosea, pentru a evita producerea altor accidente favorizate de cantitatea de combustibil scursa pe asfalt.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
2

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
178

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
169

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...