Clipe de cosmar pentru o soferita din Botosani!

Clipe de cosmar pentru o soferita din Botosani!
Aflata la volan, pe Drumul Judetean 208, aproape de granita dintre judetele Iasi, Neamt si Suceava, o femeie din Botosani a simtit cum, dupa ce a pus o frana, de la motor incepe sa iasa fum.
 
A oprit masina, insa nu a mai putut decat sa priveasca, impreuna cu tovarasa ei de calatorie, cum autoturismul este rapid cuprins de flacari.

"La un moment dat cand am pus frana si am oprit a început sa iasa fum de sub capota", spune conducatoarea auto.

"Am încercat sa iau extinctorul din portbagaj si cand am încercat sa sting a facut flama!", a declarat femeia pentru Antena 3.

Un alt participant la trafic a sarit in ajutor, acesta fiind si cel care a anuntat prin 112 incidentul. Pompierii s-au luptat aproape o ora pentru a stinge flacarile, dar masina a ars in intregime, ca o torta.

Pagubele sunt estimate la circa 15.000 de euro. Masina nu era asigurata impotriva incendiilor. Cel mai probabil, spun pompierii, focul a pornit de la o defectiune la motor.

Drumul a fost închis mai bine de o ora.

La fata locului au ajuns si lucratorii de la Administratia Drumurilor, care au imprastiat nisip pe sosea, pentru a evita producerea altor accidente favorizate de cantitatea de combustibil scursa pe asfalt.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul profesor de 10 la Botoșani: „Din păcate nu am post titularizabil!”

astăzi, 14:23
274

Marți au fost publicate rezultatele inițiale în urma susținerii examenului național de titularizare. La Botoșani un candidat la disciplina Biologie a reușit să obțină nota 10.Candid...

Cele mai atractive sloturi online care abordează tema Egiptului Antic

astăzi, 14:13
25

Fascinanta civilizație înfloritoare a Egiptului Antic generează încă multe semne de întrebare în lumea modernă. Arheologii, oamenii de știință și alți cercetători ana...

Medic din Botoșani, semnal de alarmă pentru femeile care se confruntă cu această problemă: ”Tratamentul trebuie să fie ales individual!”

astăzi, 13:27
363

Mai exact, este vorba despre un chist ovarian având dimensiunea de 8 centimetri.”Chisturile ovariene sunt de mai multe tipuri și aș vrea să rețineți că tratamentul trebuie să fi...