EURES - Afla ce locuri de munca pun la dispozitie europenii!

Botosanenii interesati sa lucreze in strainatate au la dispozitie, prin reteaua EURES, mai multe oferte de munca. Cele mai multe locuri de munca anuntate sunt pentru medicii de diferite specializari. Pentru date suplimentare, adresati-va Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani.

In Cipru, sunt anuntate 2 locuri pentru ingrijitor batrani la domiciliu. Postul consta in ingrijirea unei persoane in varsta la domiciliul acesteia. Persoana interesata trebuie sa aiba experienta de cel putin 2 ani, sa cunoasca limba greaca. Se ofera un salariu de 780 euro pe luna, cazare si masa.

Tot in Cipru se cauta un magaziner. Se lucreaza intr-un depozit de marfuri. Pentru 1.200 euro pe luna, este nevoie de calificare, cunostinte operare PC, permis pentru motostivuitor, cunostinde de greaca sau engleza. 

Un salariu de 1277 euro pe luna ar primi, tot in Cipru, un electromecanic lift. Este nevoie de studii tehnice, scoala profesionala, experienta 2 ani, cunostinta de limba engleza. Se acorda si al 13-lea salariu.  

Alte locuri de munca in Cipru:

Strungar - Scoala profesionala, experienta peste 5 ani. Greaca sau engleza, salariu 1350-1450 euro pe luna. Cazare asigurata.

Ospatar - Activitatea se desfasoara intr-un restaurant cu specific pescaresc. Studii si calificare in domeniu. Greaca si engleza. 1000-1200 euro pe luna. Al 13-lea salariu, cazarea si masa care se va deduce din salariu (10% respectiv 15%). 

Tehnician si electrician lift - Montaj si service (electric si mecanic) a instalatiilor de ridicat. Scoala profesionala, experienta 5 ani, permis auto categoria B. Greaca si engleza. 1000-1500 euro pe luna. Al 13-lea salariu, cazarea si cheltuielile de transport se vor negocia. 

Electrician - si service la instalatii electrice. Calificare in domeniu. Greaca sau engleza. Cazare.

Frigotehnist aer conditionat - Scoala profesionala, experienta minim 5 ani, permis auto cat. B. Greaca sau engleza.  1000-1500 euro pe luna. Al 13-lea salariu, cazare si cheltuieli de drum se vor negocia. 

Din Finlanda, oferta de munca este modesta, dar interesanta. Se cauta un orthopedist, lucru in clinica, in cooperare cu personalul de recuperare. Se solicita o persoana cu studii de specialitate, 2-3 ani experienta in domeniu, initiativa, cooperativitate, abilitati de a lucra cu publicul, sa cunoasca engleza, finlandeza, suedeza. Salariul este negociabil, se ofera cursuri de finlandeza/suedeza, asistenta pentru cazare, inregistrare personala, ajutor in aducerea familiei in Finlanda. Nu se specifica, insa, salariul.

In Franta se cauta 3 medici de medicina muncii, absolventi de invatamant superior si universitar calificari specifice, cunoscatori de limba franceza, posesor de permis auto. Se ofera 49200-76000 euro brut pe an, plus cheltuieli de mutare si deplasare.

Polonia 5 mineri - miner in subteran, abilitatea de a lucra in spatii mici, inchise, inguste, abilitatea de a lucra in locuri cu praf si zgomotoase. Se cere calificare de miner. Salariu este intre 570 si 1300 euro brut, in functie si de orele lucrate pe luna. Angajatorul ofera cazare. Dupa o perioada de proba de 3 luni se ofera contract permanent.

Tot in Polonia - 1 Contabil Sef - cooperare directa cu Controlul Financiar, coordonarea sarcinilor in ariile datoriilor sau surplusurilor, pregatirea si calcularea comisioanelor de scriere, pregatirea tranzactiilor bancare, calcularea profiturilor si a pierderilor, cautarea discrepantelor si a erorilor, sustinerea rapoartelor financiare de audit la cererea clientilor. Se solicitacel putin 3 ani experienta in analiza financiara si contabilitate, experienta pe o pozitie similara intr-o companie internationala, experienta in conducerea unei echipe, foarte bune cunostinte in standardele si procedurile controlului financiar inclusiv SOX, studii superioare in Contabilitate, Finante sau Economie. Engleza si cunostinte in una din limbile greaca sau letona sau romana sau bulgara. Se ofera intre 1640-2300 euro brut in functie de calificare. Angajatorul suporta cheltuielile de transport in Polonia. 

Slovacia  - Doctor la Departamentul de Interne - Munca in Departamentul de Interne; 5 zile/saptamana. Studii superioare. Limba slovaca - foarte bine. Se ofera 600 euro/luna. Masa inclusa.

Slovacia - Doctor la Departamentul de Radiologie - Munca in Departamentul de radiologie. Studii superioare. Limba slovaca - foarte bine. 600 euro/luna. 

Slovacia- Doctor patolog-  Studii superioare. Limba slovaca - foarte bine. 600 euro/luna. Masa inclusa .
Slovacia - Doctor ginecolog - Munca in Departamentul de Ginecologie; 5 zile/saptamana. Studii superioare.  Limba slovaca - foarte bine. 600 euro/luna. Masa inclusa.

Slovacia - Doctor neurolog - Munca in Departamentul de Neurologie; 5 zile/saptamana. Studii superioare. Limba slovaca - foarte bine. 600 euro/luna. Masa inclusa. 

Slovacia - Doctor psihiatru. Munca in Departamentul de Psihiatrie; 5 zile/saptamana. Studii superioare. Limba slovaca - foarte bine. 600 euro/luna. Masa inclusa.

Slovacia - Doctor la traumato - Departamentul de Orthopedie. Munca la Departamentul de Orthopedie; 5 zile/saptamana. Studii superioare. Limba slovaca - foarte bine. 600 euro/luna. Masa inclusa.

Slovacia - Doctor anestezist - Munca la Departamentul de Anestezie si Medicina Intensiva; 5 zile/saptamana. Studii superioare. Limba slovaca - foarte bine. 600 euro/luna. Masa inclusa.

Slovenia - reprezentant publicitate/media pentru Romania  - extindere activitati publicitate, media, semnare contracte inchiriere pentru publicitate cu proprietari terenuri, identificare terenuri, comunicare clienti. Seriozitate, comunicativitate, virsta 25-45 ani, permis conducere si masina, experienta in publicitate (dar nu obligatorie), studii medii, cunostinte bune limba engleza, cca 1200 euro net/luna pentru 20 contracte de inchiriere/la intelegere.

Slovenia -  doctor oculist, oftalmolog – activitati oftalmologie (ametropia, presbyopia, amblyopia, nystagmus, cataracta, glaucom, presiune ochi, examinare, operatii mici, lentile contact,etc), invatamant superior, universitar, specializare, experienta peste 5 ani, permis conducere, 40 ore sapt (luni-vineri 9am-12.30am si 2pm-7pm), cunostinte bune de engleza sau germana; se va invata slovena. 4000 euro brut/luna. Mese incluse, cheltuieli calatorie, angajatorul ajuta la gasirea unei locuinte.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
307

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
283

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...