Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei: Nu exista acte ca am fi divortati!

Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei: Nu exista acte ca am fi divortati!

 BAGDAN RADULESCU  

Acum patru luni, Bogdan Radulescu a vorbit pe larg, despre casnicia lui cu Mihaela Radulescu, dezvaluind, printre altele, ca vedeta l-a inselat cu un dansator.

La sfarsitul lunii aprilie, primul sot al divei a actionat-o in justitie pe fosta lui partenera de viata, cerandu-si numele inapoi si actele divortului.

Astazi, Bogdan dezvaluie si adevaratul motiv pentru care a dat-o in judecata pe Mihaela: dupa parerea lui, dar si dupa cercetari efectuate la Starea Civila, divortul nu s-a pronuntat niciodata! In cererea inaintata instantei, Bogdan Radulescu explica motivele actiunii sale:

"M-am insurat cu Mihaela Tiganu pe 4 decembrie 1988, despartindu-ne, dupa scurt timp, din cauza dezinteresului fata de raporturile de casatorie, in special in ceea ce priveste respectarea de catre parata a obligatiei de fidelitate asumata prin acceptarea casatoriei (...) Nu cunosc nimic despre procesul de divort, respectiv nu detin nici o data despre locul desfasurarii sau rezultatul procesului. Cu toate acestea, in cursul anului 1995, parata mi-a comunicat ca divortul a avut loc si ca relatiile de casatorie au incetat. Desi am solicitat explicatii suplimentare, parata a refuzat orice discutie!".

Dupa despartirea de Bogdan Radulescu, Mihaela a mai fost casatorita cu Stefan Banica junior si cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divortat anul trecut, in toamna. Cu Elan are un copil, Ayan, in varsta de 4 ani.

Libertatea

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
17

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
81

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
18

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...