Eugen Turcanu: "I-am intrebat in baza cărei legi sunt chemat aici si mi-au spus ca e dispozitia domnului primar"

Eugen Turcanu, directorul DSPSA Botosani, a iesit de la Comisia de Disciplina dupa numai 20 de minute, timp in care i-au fost puse mai multe intrebari de catre membrii comisiei.

Turcanu a precizat ca a fost chemat din nou, de aceasta data luni, la ora 10:00, atunci cand cel mai probabil va fi sanctionat iarasi si se va infiinta o noua comisie.

"Mi-au pus niste intrebari extrase de prin presa, care il dor pe domnul primar foarte tare si se teme de ele, legat de cainii de la padoc, legat de licitatiile de la stadion de anul trecut, de ce am declarat ca s-a facut padoc de 1000 de locuri si e plin doar pe jumatate, din astea care il preocupa pe el si nu poate dormi noaptea din cauza lor. I-am intrebat daca tin cont Legea nr. 544/2001 cu privire la accesul la libera informatie, daca tin cont de ROAF a DSPSA in care Consiliul Local ma obliga sa dau declaratii presei. I-am intrebat in baza cărei legi sunt chemat aici si mi-au spus ca e dispozitia domnului primar, ca e autoritate in Romania si are voie sa decida orice", a declarat Eugen Turcanu.

Seful DSPSA Botosani a fost sactionat de prima comisie cu diminuarea cu 5% a salariului pe o perioadă de două luni, pentru ca a scos documente in presa, iar acum este cercetat disciplinar pentru a doua oara, de aceasta data pentru ca a adus prejudiciu de imagine institutiei (n. red. Primariei) si sefilor ierarhici.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben de inundații în Botoșani, de duminică dimineață până luni seară!

astăzi, 14:02

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au emis un cod galben de duminică, de la ora 06:00, până luni, ...

Ziua și amenzile: Cheflii din Centrul Vechi ”deranjați” de polițiștii locali!

astăzi, 13:28

În ciuda controalelor dese, a monitorizărilor permanente prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în zonă, abaterile sunt la ordinea zilei. În cursul zilei de joi, 2...

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...