Eugen Ţurcanu: "Dupa domnul Iliuta, acum devin eu victima de serviciu"

Eugen Ţurcanu: "Dupa domnul Iliuta, acum devin eu victima de serviciu"
Eugen Turcanu, directorul Directiei Servicii, Publice si Agrement, nu are nimic sa isi reproseze in ceea ce priveste modul in care isi duce la indeplinire atributiile de serviciu.

El se considera o victima de serviciu a primarului Ovidiu Portariuc.

“Ma bucur ca dupa un an si ceva domnul Portariuc a aflat, in sfarsit, de activitatea mea. Pana acum am fost bun si frumos. Cand s-a facut Stadionul Municipal s-a dat in toata presa, atunci am fost bun si frumos, cand am terminat padocul am fost bun si frumos, la sere la fel am fost bun si frumos. Cand nu ii convine dumnealui, bineinteles ca este o victima de serviciu tot timpul. Victima de serviciu acum cred ca devin eu. A fost domnul Iliuta, acum este Eugen Turcanu. Eu nu am nimic sa imi reprosez in ceea ce priveste activitatea mea. De prins cainii se prind, eu fac toata ziua presiune pe angajatii firmei de ecarisaj sa prinda cainii . Am mers cu patronii pe teren si am insistat si le-am spus sa prinda mai redepe. Mai mult ce sa fac? Sa ies eu sa prind caini? Daca dumnealui (n.r primarul) vrea lucrul acesta sa se duca pe teren sa prinda caini nu am nimic impotriva. Nu am invatat atatia ani si m-am pregatit ca sa merg sa prind personale caini", a spus Eugen Turcanu.

Cat priveste contractul incheiat cu o firma care ar urma sa se ocupe de ingrijirea padocului, directorul DSPSA a spus ca acest lucru s-a stiut de la inceputul anului, si anume ca va fi nevoie de personal suplimentar odata cu darea in functiune a noului padoc.

“A stiut de la inceputl anului cand am prins pe buget ca se face padoc si s-a stiut ca va fi deficit de personal. Zilele trecute, domnul primar mi-a spus pe holuri sa reziliez contractul cu firma de ecarisaj ca raspunde el. Si am spus, cum sa reziliez daca contractul e semnat de mine, ma puneti sa incalc legea? A spus ca in cazul acesta pot sa plec. Acestea sunt raspunsuri de om responsabil? Sa pasezi problema la altul, sa pui presiune pe ce? Sa incalc eu legea?", a afirmat directorul DSPSA.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
129

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
125

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1035

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...