Disputa in Consiliul Local cu ton ridicat si vociferari!

Disputa in Consiliul Local cu ton ridicat si vociferari!
Consilierii locali s-au reunit, miercuri in sedinta extraordinara, unul dintre punctele de pe ordinea de zi fiind aprobarea imprumutului de la Banca Mondiala.

Dupa ce mai multi alesi locali si-au expus punctul de vedere legat de acest subiect, primarul a vrut sa aiba si el o interventie si i-a cerut presedintelui de sedinta, democrat-liberala Lidia Bucsinescu, sa intrebe in sala daca mai sunt consilieri care vor sa puna intrebari.

“Mai sunt intrebari," a spus consilierul PDL Florin Ghiorghita.

Primarul i-a cerut presedintelui de sedinta sa gestioneze atmosfera din sala. Lidia Bucsinescu i-a spus ca mai sunt persoane care vor sa intervina, tonul mai ridicat pe care aceasta a facut precizarea starnind rumoare in randul consilierilor locali ai PSD.

Aura Simion si Adi Petrusca i-au cerut acesteia sa vorbeasca pe un ton mai scazut, Bucsinescu spunand ca “Vorbesc mai tare sa ma fac auzita".

Dupa doar cateva secunda, Lidia Bucsinescu i-a spus Mihaelei Hunca: “Doamna Hunca va rog pastrati linistea, am primi instructiuni de la domnul primar sa pastrati linistea".

Toata aceasta situatie a starnit amuzamentul consilierilor locali.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
41

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
99

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
30

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...