Eliminata de Turcanu din PNL, pentru a face loc unui alt liberal in Consiliul Judetean!

Eliminata de Turcanu din PNL, pentru a face loc unui alt liberal in Consiliul Judetean!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

Liderul PNL Florin Turcanu face tot posibilul pentru a-i iesi cartile dupa bunul plac! Dupa eliminarea din partid a Aureliei Arosoaie si a Cristinei Bahrin, ambele pierzand, astfel, si calitatea de consilier judetean, Florin Turcanu a mai exclus-o din partid si pe Lidia Vornicu, scopul fiind cel de a-i facilita lui Petru Nichita accederea in Consiliul Judetean Botosani.

Conform datelor furnizate de reprezentantii Consiliului Judetean, Partidul National Liberal a prezentat toate actele necesare pentru eliminarea celor doua consiliere, care au pierdut sprijinul politic odata cu eliminarea lor din partid.

Dupa decizia Delegatiei Permanente PNL, care a hotarat eliminarea celor doi consilieri judeteni, presedintele PNL Botosani a gasit imediat doi consilieri judeteni pe placul sau, si anume Laurentiu Burlacu si Petru Nichita.

Laurentiu Burlacu a putut fi nominalizat drept consilier judetean cu usurinta, intrucat, pe lista PNL, in fata sa era Catalina Lupascu, care este deja consilier judetean.

Insa pana la Petru Nichita mai exista Lidia Vornicu si Ilie Ivanache, cel de-al doilea fiind incompatibil, intrucat este primar la Ungureni.

Drept urmare, Lidia Vornicu este exclusa din partid pentru a-i face loc lui Petru Nichita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
19

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
36

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...