Elevii şi preşcolarii se întorc luni la cursuri

Elevii şi preşcolarii se întorc luni la cursuri
Elevii din învăţământul preuniversitar şi preşcolarii se vor întoarce luni la cursuri, după o săptămână de vacanţă.
 
În intervalul 1 - 5 aprilie, elevii şi preşcolarii au participat la activităţi educative extracurriculare şi extraşcolare în programul "Să ştii mai multe, să fii mai bun!".
 
În perioada 2 - 7 aprilie, Ministerul Educaţiei Naţionale a organizat etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare pe discipline de învăţământ şi, după caz, ale concursurilor şcolare.

Anul acesta, toti elevii vor avea liber de Paste si de 1 Mai - la fel ca bugetarii - de pe intai pana pe sase mai, inclusiv. Initial, in aceasta perioada nu era prevazuta nicio vacanta. Elevii si liceenii vor recupera zilele libere din perioada Pastelui pana la sfarsitul anului scolar.

Anul şcolar se va încheia în data de 21 iunie, potrivit calendarului anului şcolar 2012-2013 aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.
 
Vacanţa de vară va începe pe 22 iunie şi se va încheia pe 15 septembrie, urmând ca pe data de 16 septembrie să înceapă anul şcolar 2013-2014.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
18

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
36

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...