Elevii din Flămânzi au decis: "Sa exmatriculam violenta!" FOTO

Elevii din Flămânzi au decis: "Sa exmatriculam violenta!" FOTO
Timp de doua saptamani, elevii Scolii Gimnaziale "Ion Bojoi" din Flamanzi au realizat activitati atractive, educative dar si interesante in cadrul a doua proiecte: "Sunt ceea ce sunt… pentru ca tu ma ajuţi sa fiu ceea ce-mi doresc!" si "Sa exmatriculam violenta".

Proiectele i-au atras prin temele ofertante. Astfel, elevi, invaţatori, profesori, diriginţi si-au facut  toate demersurile necesare derularii unor activitaţi cat mai fructuoase si cu rezultate cat mai evidente.

Saptamanile au cuprins activitaţi diverse, dintre care amintim: "Violenta provoaca violenta", "STOP violentei, DA tolerantei", "Diferiti, dar egali", "Rolul statului si al societaţii civile in realizarea egalitaţi", "Si eu stiu, si eu pot", "Eu, tu, ea, toti suntem copii, toti suntem egali!", "Impreuna putem!", "Toti copiii sunt la fel!", "Drepturile omului si drepturile noastre", "Spun despre mine",  "Scoala tuturor", "Harta drepturilor omului in comunitatea noastra!", "Suntem cu totii egali?", "Viata in culori", "Stelute pe pamant", "O, Drepturile mele, drepturile celorlalti", "Copil ca tine sunt si eu", "DIFERITI … si totusi  egali!", "Zece pasi pentru drepturi egale!", "Dreptatea este egala, aceeasi pentru toţi", "Toleranta si convietuire fara violenta", "Atitudinea este totul" etc.
   
"Prin aceste activitati de promovare a valorilor, ca respect, libertate, drept, pace, egalitate, solidaritate, prin formarea si externalizarea unor atitudini de autorespect, respect pentru ceilalţi, interes pentru probleme globale, abordare critica, implicare si acţiune constructiva, responsabilitate sociala, am intentionat  sa-i determinam pe elevii nostri sa-si formeze un comportament adecvat pentru societatea de maine pentru a putea trai intr-o  lume mai buna", transmit organizatorii activităţilor şcolare.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
63

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
243

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
556

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...