Elevii botosaneni premiati la Concursul National de Produse Finale, “Made for Europe”!

Elevii botosaneni premiati la Concursul National de Produse Finale, “Made for Europe”!
Cei patru concurenti din judetul Botosani care au participat alaturi de 140 de elevi din intreaga tara, la Concursul National de Produse Finale ale proiectelor finantate prin programe comunitare, “Made for Europe, editia a IV-a, organizata la Bacau, au ocupat printre cele mai bune locuri in clasamentul sectiunii “Proiecte Comenius-parteneriate scolare, obtinand un premiu I, doua premii III si o mentiune.

“Au fost prezentate patru produse finale de la Botosani si toate patru au fost premiate. Produsele au fost incadrate in sectiunea parteneriate scolare Comenius. Elevii nostri s-au descurcat foarte bine, au prezentat liber produsul final, s-a organizat si o expozitie. Anul trecut am avut la acest concurs trei participanti, care s-au intors cu trei premii I", a spus prof. dr. Rodica Mighiu, inspector pentru programe de cooperare si integritate europeana dn cadrul ISJ.

Pentru proiectul Carte de povesti “Stories- Contes", eleva Ilinca Hritcu, de la Scoala nr.17 Botosani a obtinut premiul I, primind diploma si suma de 120 lei.

Pentru proiectul Dictionar “Art and food", eleva Teodora Patrauceanu, de la Colegiul National “Mihai Eminescu Botosani, a obtinut premiul al III-lea, primind diploma si suma de 65 lei.

Pentru proiectul Trupa de teatru “Just weee", elevul Razvan Suhanea, de la Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi Botosani, a obtinut premiul al III-lea, primind diploma si suma de 65 lei.

Pentru proiectul Cartea localitatilor europene, eleva Diana Catrinescu, de la Scoala nr.2, din Dorohoi, a obtinut mentiune, primind diploma si suma de 50 lei.

Conform celor precizate de inspectorul scolar Rodica Mighiu, scopul concursului national “Made for Europe vizeaza valorizarea si promovarea experientelor pozitive in derularea proiectelor finantate prin programe comunitare, stimuland creativitatea, inovatia si spritul de competitie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
8

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
32

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
37

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...