Elevii botosaneni isi pot achizitiona un calculator prin programul Euro 200

Programul Euro 200, prin intermediul caruia elevii proveniti din familii cu venituri modeste isi pot achizitiona un calculator, se va derula si in acest an.

Beneficiarii programului sunt elevii si studentii invatamantului de stat sau particular acreditat, in varsta de pana la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximum 150 lei pe membru de familie.

Aurelia Simion, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, a precizat ca elevii care nu au beneficiat pana acum de acest ajutor pot depune cereri in perioada 15-31 martie, la secretariatele scolilor.

Cererile vor fi evaluate pana pe 14 aprilie. Lista cu cererile eligibile va fi afisata, pe 1 mai 2009, pe site-ul Ministerului Educatiei Cercetarii si Inovarii. Pe 2 mai, pe acelasi site, va fi afisata lista beneficiarilor, aprobata prin ordin de ministru.

Anul trecut au beneficiat de ajutorul constand in 200 euro 2061 elevi botosaneni, in timp ce in 2007 numarul beneficiarilor a fost de 1845.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
26

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
25

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
25

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...