Eleva disparuta de aproape doua saptamani!

Eleva disparuta de aproape doua saptamani!
Este elevă la Industrie Uşoară si a plecat de acasă de aproape două săptămâni! Familia, împreună cu Poliţia, o caută pe fata de clasa a IX-a şi roagă pe oricine o vede sau are informaţii despre ea să apeleze numărul 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie!
                                       
BUCICEANU ELENA-PETRONELA s-a născut la 01.05.1995 în municipiul Botoşani, judeţul Botoşani, şi este domiciliată în satul Stînceşti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani.

În ziua de 12.11.2010, ora 15.00, minora a terminat cursurile şcolare la Grupul Scolar de Industrie Usoara Botoşani, unde este elevă în clasa a IX-a, şi a plecat în loc necunoscut, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu. 
Anterior a mai fost plecată de acasă de trei ori. Are asupra sa cartea de identitate.
         
Semnalmente: înălţime 1,59 m, greutate 45 kg, constituţie atletică, păr şaten, drept, lung până la jumătatea spatelui, ochi căprui.

Semne particulare: pe abdomen prezintă un semn din naştere (o pată de pigment mai închis decât restul pielii), de dimensiuni 25x 5 cm.

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: pantaloni bluejeans de culoare bleu, geacă din fâş, de culoare neagră cu bordură de blană pe marginea glugii, încălţată cu pantofi sport tip adidas de culoare albă, cu o dungă de culoare roşie. Purta o geantă de umăr, de culoare bleumarin, cu un înscris de culoare albă cu inscripţia "ADIDAS", geantă în care avea manualele şcolare.                

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această minoră  este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. BOTOŞANI

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții în Suceava și alte două județe într-un dosar de trafic și deținere de droguri, au participat și polițiști din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 15:54
53

În cursul zilei de joi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Orga...

O nouă decizie a magistraților suceveni în privința Monicăi Adăscăliței!

astăzi, 15:35
379

La începutul lunii mai, judecătorii Curții de Apel Suceava au decis prelungirea arestului la domiciliu în cazul Monicăi Adăscăliței, fostul manager de la Spitalul Județean „Ma...

Stadionul din Mioveni, plin pentru prima dată după foarte mult timp!

astăzi, 14:59
296

Pentru a avea parte de o susținere cât mai mare din tribune, CS Mioveni a lăsat intrarea liberă la meciul cu FC Botoșani.Se pare că strategia aceasta și-a atins scopul, pentru că, pot...