Eleva de 17 ani de la un liceu din Botosani, disparuta de cateva zile - FOTO

O tanara in varsta de 17 ani, din comuna Roma, judetul Botosani, eleva in clasa a X-a la Colegiul Economic "Octav Onicescu", a disparut de acasa de pe 4 aprilie, iar parintii sunt disperati.

Fata se numeste Ramona Pîrvu, are 1,65 m si 62 de kg, si a fost vazuta ultima oara de parinti, vineri, 4 aprilie, la ora 7:00, atunci cand aceasta le-a spus ca merge la scoala pentru ca invata de dimineata.

"Ea normal invata dupa-amiaza, dar vineri ne-a spus ca are ore de dimineata. S-a dus in oras, iar la ora 14:00, sotia a sunat-o de pe fix, asa cum face zilnic, insa nu a raspuns si i-a dat ocupat. In acel moment, am sunat pe tatal unui baiat de aici din Roma, care e in clasa cu ea, iar omul ne-a spus ca fiul sau e la scoala pentru ca invata dupa-amiaza", ne-a spus Mihai Pîrvu, tatal fetei, care a trimis pe adresa redactiei Stiri.botosani si cateva fotografii cu aceasta.

Vazand ca tanara nu ajunge acasa, sambata dimineata, parintii s-au prezentat la Politie si au anuntat disparitia, iar oamenii legii au inceput cautarile.

"De atunci tot o sunam intruna, dar nimic, telefonul este inchis", a mai spus Mihai Pîrvu. Potrivit tatalui, se pare ca tanara ar avea o relatie cu un baiat, care isi tot posteaza pe Facebook ca este cu Ramona la Suceava.

"A scris sambata si duminica pe Facebook ca este cu Ramona la mall la Suceava", a precizat tatal fetei disparute. In ziua disparitiei, fata era imbracata cu o geaca de culoare gri cu pantaloni negri mulati pe corp.

Oricine are detalii despre tanara Ramona Pîrvu este rugat sa sune la numarul unic de urgenta 112.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune îndeplinită: Pompierii botoșăneni care au intervenit în zonele inundate s-au întors acasă! (Foto)

astăzi, 09:10

Timp de cinci zile, pompierii botoșăneni au intervenit pentru evacuarea apei și mâlului din 34 de gospodării, case și anexe de pe străzile Ion Creangă, Luceafărul și Nicolae Grigorescu,...

Botoșăneanul care expune la București o Dacia din 1970, restaurată cu 20.000 de euro!

astăzi, 08:28

Salonul Auto de la Bucureşti este scena luptei care se duce la nivel internaţional. "Nu mă pot baza numai pe motorul electric. Un buget maxim alocat? În jur de 30.000 - 40.000 de euro&qu...

Pensionarii care primesc sute de lei în plus de la 1 octombrie!

astăzi, 08:17

Oficialii au ţinut să precizeze că nu este vorba despre o recalculare, ci despre modificarea unei legi care duce la majorarea veniturilor anumitor seniori. Mai exact, peste 170.000 de seniori vo...