Eleva bătută de fostul iubit a depus plângere!

  Eleva în vârstă de 16 ani care a fost agresată, marţi după-amiază, în faţa liceului unde învaţă a depus plângere împotriva agresorului, care este fostul ei iubit.

 Marti, in jurul orei 17.00, o patrula de jandarmi care actiona in zona Colegiului Economic ,,Octav Onicescu din municipiul Botosani a observat, in apropierea institutiei de invatamant, o fata cazuta la pamant, langa ea aflandu-se alti doi tineri.

O persoana aflata si ea aproape de locul respectiv le-a indicat jandarmilor pe unul dintre tineri, spunandu-le ca a agresat-o pe fata cazuta.

Lucratorii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani au solicitat prezenta unei ambulante, care a preluat tanara ce era inconstienta si a transportat-o la spital, pentru ingrijiri medicale.

Agresorul, in varsta de 18 ani, a fost condus la sediul Jandarmeriei, unde i s-au intocmit actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire.

Dosarul cu actele de sesizare va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, pentru solutionare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...