Eleva a Liceului Sportiv, data in urmarire dupa ce a disparut de la domiciliu!

Eleva a Liceului Sportiv, data in urmarire dupa ce a disparut de la domiciliu!
Dacă aţi văzut această minoră, sau cunoaşteţi date despre ea, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112 !
 
BORCOI MIHAELA s-a născut pe 06.11.1995 în municipiul Botoşani, judeţul Botoşani
Domiciliată în: municipiul Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 13, judeţul Botoşani
         
În ziua de 17.09.2010, în jurul orei 10.00, minora a plecat de la domiciliu la Liceul cu Program Sportiv Botoşani, unde este elevă în clasa a VIII-a, iar în jurul orei 14.00 a părăsit unitatea de învăţământ plecând în loc necunoscut.


Anterior, minora a mai dispărut de la domiciliu (în luna aprilie 2010), când a plecat împreună cu minorul I. CRISTOPHER, de 15 ani (în prezent şi el dispărut de la domiciliu).                   

Semnalmente: înălţime - 1,68m , greutate – 52 kg, ochi căprui, păr şaten, drept, lung până la talie şi purtat legat în coadă, constituţie atletică.
Fără semne particulare.

Îmbrăcăminte la data dispariţiei: geacă imitaţie piele, culoare neagră, tricou cu mânecă scurtă, de culoare neagră, pantaloni blue-jeans bleumarin, mulaţi pe picior, încălţată cu pantofi tip adidas, din piele, de culoare neagră.

Poreclă: "Luana"

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această minoră  este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
91

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
98

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
143

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...