Elev lovit de autobuzul care îl aducea de la şcoală!

Elev lovit de autobuzul care îl aducea de la şcoală!
Un elev de 12 ani din Șendriceni a fost accidentat, vineri la prânz,  de autobuzul școlar care-l ducea acasă. Copilul a ajuns în cele din urmă la un spital din Iași cu multiple fracturi la oasele tălpii piciorului, întrucât roata mastodontului i-a trecut peste încălțăminte.

Cazul a intrat în atenția Biroului Rutier Dorohoi după ce Spitalul Dorohoi a comunicat că o ambulață a adus din comuna Șendriceni un elev care, cel mai probabil a fost victima unui accident rutier. Odată intrați polițiștii pe fir s-a constatat că elevul a fost accidentat de autobuzul școlar, în timp ce șoferul efectua o manevră de mers cu spatele pentru a întoarce mașina, în apropierea unui capăt de pod.

Martorii susțin că, elevii acționează la fel în fiecare zi. Imediat după ce coboară din autobuz se iau la fugăreală, se ascund în spatele mașinii sau mai grav se angajează în traversarea șoselei, prin spatele autobuzului, loc unde nu au vizibilitate și nu se asigură.

Așa s-a întâmplat și vineri când șoferul nu a observat la timp elevul și una din roți i-a trecut peste picior. Cum situația era una specială întrucât șoferul avea de dus acasă mai mulți copii, elevul care acuza dureri a fost urcat în autobuz și dus la dispensarul din comună, locul unde majoritatea elevilor urmau să coboare.

"Cadrele de la dispensar au chemat o ambulanță întrucât cazul era unul complex iar spitalul ne-a informat despre eveniment. Facem cercetări deocamdată pentru elucidarea condițiilor în care a avut loc accidentul și pe măsură ce vom clarifica circumstanțele vom dispune soluție procedurală. Elevul a fost trimis de la Dorohoi la Botoșani iar acum am fost informați că a ajuns la Iași", a declarat comisarul șef Marcel Prichici, șeful Poliției Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
101

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
432

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
161

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...