Elev decedat după ce a suferit un infarct la școală

Elev decedat după ce a suferit un infarct la școală

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Havârna, a murit în noaptea de marți spre miercuri, în brațele cadrelor medicale, după ce a suferit un infarct la școală.

Acesta era elev la Școala Specială Profesională „Ion Pillat” din municipiul Dorohoi și tocmai ieșise din izolarea cauzată de Covid-19.

În cursul zilei de marți, acestuia i s-a făcut rău, iar colegii au sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanța din Dorohoi, care l-a găsit pe tânăr în stop cardio-respirator.

Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, care au fost continuate la unitatea spitalicească din municipiul Dorohoi preț de 50 de minute.

Din păcate, medicii nu au mai reușit să îi repornească inima, fiind constatat decesul.

Potrivit personalului medical, tânărul a fost testat pentru Covid-19 în timpul resuscitării, rezultatul fiind pozitiv. Din acest motiv, potrivit protocolului medical, decesul tânărului va fi considerat unul Covid.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
175

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
33

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
248

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...