Elev de clasa a XII-a: "Ceea ce face sistemul de învățământ românesc este să scoată profesori proști"

Elev de clasa a XII-a: "Ceea ce face sistemul de învățământ românesc este să scoată profesori proști"

 Emanuel Alexandru Olteanu  Facebook

Unul dintre absolvenții de clasa a XII-a, care susține zilele acestea examenul de bacalaureat, are un punct de vedere radical când vine vorba de sistemul educațional de România.

După ce acum doi ani "scrisoarea unui elev revoltat" a ajuns până la ministru, anul acesta un nou elev revoltat explică situația în viziunea unui candidat la BAC 2013.

"Pentru că posturile de profesor sunt plătite cu sume infime, această meserie nu mai este una de valoare, fiind luată în derâdere. Nimeni nu se face profesor, toți se fac manageri, așa că vom avea profesori din ce în ce mai proști.

Elevii sunt ironizați și peste tot în lume se face o reclamă proastă sistemului de învățământ și pregătirii "precare" a elevilor. Total eronat! Există o sumedenie de talente într-ale studiului, dar niciunul nu este apreciat, așa că pleaca acolo unde meritele îi sunt recunoscute.

Deci, ceea ce face sistemul de învățământ românesc este să scoată profesori proști, care vor pregăti la rândul lor elevi și mai proști, creând atât în dascăli, cât și în învățăcei frustări din ce în ce mai mari, transmise la valori din ce în ce mai mari din generație în generație!

Să ne trezim, într-un final! Să nu aruncăm bani pe nu știu ce catedrală și să facem ceva în sistemul ăsta de învățământ care se degradează de la un an la altul cu viteză mare!

Nu ironiza un copil, încurajează-l și ajută-l!

Inconștiența presei de a obține rating distruge vieți, la fel și inconștiența profesorilor care au corectat lucrările la simulări, oferind note eronate din lipsă de interes, nefiind plătiți, fapt ce a dus la dezamăgire, lipsă de interes și în rândul elevilor.

Salut! Mințile strălucite sunt, lipsesc doar interesul si stimularea!

Dragi colegi, suntem minunați!

Mai avem puțin și le demonstrăm noi idioților care uită că au trecut și ei prin asta cât suntem de deștepți!", a scris Emanuel Alexandru Olteanu pe profilul de Facebook.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
311

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
429

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
872

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...