Elev de clasa a XII-a: "Ceea ce face sistemul de învățământ românesc este să scoată profesori proști"

Elev de clasa a XII-a: "Ceea ce face sistemul de învățământ românesc este să scoată profesori proști"

 Emanuel Alexandru Olteanu  Facebook

Unul dintre absolvenții de clasa a XII-a, care susține zilele acestea examenul de bacalaureat, are un punct de vedere radical când vine vorba de sistemul educațional de România.

După ce acum doi ani "scrisoarea unui elev revoltat" a ajuns până la ministru, anul acesta un nou elev revoltat explică situația în viziunea unui candidat la BAC 2013.

"Pentru că posturile de profesor sunt plătite cu sume infime, această meserie nu mai este una de valoare, fiind luată în derâdere. Nimeni nu se face profesor, toți se fac manageri, așa că vom avea profesori din ce în ce mai proști.

Elevii sunt ironizați și peste tot în lume se face o reclamă proastă sistemului de învățământ și pregătirii "precare" a elevilor. Total eronat! Există o sumedenie de talente într-ale studiului, dar niciunul nu este apreciat, așa că pleaca acolo unde meritele îi sunt recunoscute.

Deci, ceea ce face sistemul de învățământ românesc este să scoată profesori proști, care vor pregăti la rândul lor elevi și mai proști, creând atât în dascăli, cât și în învățăcei frustări din ce în ce mai mari, transmise la valori din ce în ce mai mari din generație în generație!

Să ne trezim, într-un final! Să nu aruncăm bani pe nu știu ce catedrală și să facem ceva în sistemul ăsta de învățământ care se degradează de la un an la altul cu viteză mare!

Nu ironiza un copil, încurajează-l și ajută-l!

Inconștiența presei de a obține rating distruge vieți, la fel și inconștiența profesorilor care au corectat lucrările la simulări, oferind note eronate din lipsă de interes, nefiind plătiți, fapt ce a dus la dezamăgire, lipsă de interes și în rândul elevilor.

Salut! Mințile strălucite sunt, lipsesc doar interesul si stimularea!

Dragi colegi, suntem minunați!

Mai avem puțin și le demonstrăm noi idioților care uită că au trecut și ei prin asta cât suntem de deștepți!", a scris Emanuel Alexandru Olteanu pe profilul de Facebook.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
172

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
423

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
270

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...