Elena Udrea, langa Basescu si-n agricultura. Si-a cumparat teren in comuna Nana

Elena Udrea, langa Basescu si-n agricultura. Si-a cumparat teren in comuna Nana
O parte din cele 80 de hectare pe care Elena Udrea a anuntat ca le va cumpara in semn de solidaritate cu presedintele Traian Basescu sunt in comuna Nana, acolo unde fiica sefului statului a cumparat teren.

"Aproximativ 1,8 hectare din cele aproape 80 de hectare antamate sunt in comuna Nana. Restul, pana la 80, sunt in alte comune din Calarasi si din Dambovita. Intentionez sa mai achizitionez, inclusiv in Nana, daca gasesc la pret rezonabil", a declarat Elena Udrea pentru ziarul ring.

Elena Udrea are si o firma care se va ocupa de lucrarile si administrarea celor 80 de hectare, firma care a primit denumirea de Agro Green Nana. Potrivit Registrului Comertului, fostul ministru al Turismului are si 50% din actiunile firmei Bai Boghis SRL, care se ocupa de activitati hoteliere.

Fiica cea mare a presedintelui Basescu, Ioana, a cumparat un teren agricol de 290 de hectare in zona localitatii Nana din judetul Calarasi. In ziua in care s-a aflat de achizitie, Ioana Basescu a publicat contractul de imprumut de la CEC Bank pentru suma de circa 1.000.000 de euro.

Parlamentul Romaniei a constituit doua comisii de cercetare a conditiilor in care familia presedintelui Basescu a achizitionat acest teren, una dintre comisii fiind insarcinata cu anchetarea modului prin care CEC Bank acorda imprumuturi.

Elena Udrea a anuntat, imediat ce a izbucnit scandalul, ca are de gand sa se apuce si ea de agricultura si a achizitionat sau este pe cale sa achizitioneze 80 de hectare de teren agricol.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
92

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
99

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
146

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...