Elena Udrea, asteptata la Primarie, intampinata de prefect!

Elena Udrea, asteptata la Primarie, intampinata de prefect!
Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, va ajunge joi in municipiul Botosani, in jurul orei 10.00, pentru semnarea unui contract cu Primaria Botosani pentru Dezvoltare Urbana, dupa care, impreuna cu sefii judetului Botosani, se va deplasa la Dorohoi, unde se va dechide in mod oficial santierul pentru reconstructia caselor sinistratilor.
Faptul ca Ministrul Dezvoltarii va ajunge din nou in judetul Botosani este un prilej bun pentru prefectul judetului, Cristian Roman, pentru a-i prezenta Elenei Udrea care sunt problemele cu care se confrunta judetul in urma inundatiilor din aceasta  vara.

"Noi ne-am pregatit cu niste probleme pentru doamna ministru, vrem sa ne ajute cu niste bani pe programul de locuinte sociale pentru cumpararea si reabilitarea fostului camin al fabricii de sticla Dorohoi, fiind vorba de pana in 40 de locuinte care pot fi cumparate cu un pret minim si reabilitate prin programul de locuinte sociale, cu 200 euro metrul patrat, la jumatate fata de pretul oficial al ANL", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

A doua problema, pe care o va ridica prefectul in discutiile cu Elena Udrea, e legata de suma de bani alocata pentru refacerea infrastructurii in regim de urgenta, fiind vorba de 100 miliarde lei vechi.

"Avem  o parte dintre obiective, sunt gata expertizele, iar impreuna cu studiul de fezabilitate si devizul general vor fi inaintate Ministerului Dezvoltarii in vederea elaborarii si emiterii Ordinului Ministrului, dupa care urmeaza proiectarea si faza de achizitie publica pentru consolidarea acelor obiective", a adaugat prefectul judetului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
39

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
19

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
62

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...