Elena Udrea a trimis la Botosani bani pentru reabilitarea parcului!

Elena Udrea a trimis la Botosani bani pentru reabilitarea parcului!

Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani

Administratia Fondului de Mediu a alocat municipiului Botosani suma de un milion de lei, pentru etapa a doua de reabilitare a Parcului Mihai Eminescu.

Hotararea de Guvern in care este precizat acest lucru a fost semnata de Elena Udrea, ministrul interimar al Ministerului Mediului in momentul elaborarii HG.

"Acesti bani vor fi investiti in aleile din parc, intrucat nu s-a intervenit de foarte mult timp la alei, ci numai la partea de la intrare si la partea de imprejmuire. Apoi schimbarea de mobilier si spatii verzi. Este o hotarare de Guvern asteptata de foarte mult timp si este semnata de doamna Elena Udrea", a declarat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani. Reprezentantii primariei au precizat ca lucrarile vor demara imediat ce va fi semnat si contractul.

Pe langa suma primita acum, de un million lei, Primaria municipiului Botosani trebuie sa mai adauge 15% pentru reabilitarea Parcului Mihai Eminescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

50 de calculatoare vor ajunge la Botoșani, vezi cine sunt beneficiarii! (Foto)

astăzi, 09:43
10

În urma demarării primului apel derulat în perioada 15 Aprilie-12 Mai 2024, reprezentanții Ateliere Fără Frontiere anunță că în județul Botoșani vor ajunge 50 de calculatoar...

PSD: Programul „Școli de meserii” al lui Trufin, remarcat de presa națională (Video)

astăzi, 09:20
17

O soluție ce poate fi multiplicată la nivel național, nu doar în Botoșani, pentru păstrarea tinerilor în țară.Publicația națională Știripesurse.ro a remarcat programul &bdqu...

Bărbatul care l-a ucis pe ”regele grâului” din Italia le cere magistraților din Botoșani să îl ”scape” de detenția pe viață!

astăzi, 08:44
143

Marius Vasile Acsiniei a fost condamnat de autorităţile judiciare din Italia la închisoare pe viaţă. Tot italienii sunt cei care au cerut transferarea românului într-un penitenci...