A confundat Prefectura cu Primăria!

Marţi, în jurul orei 13.30, un tînăr s-a prezentat la intrarea Consiliului Judeţean Botosani, solicitînd să i se permită să meargă la cineva din primărie.

Persoana de la intrare i-a comunicat lui M.M., de 35 de ani, din Botoşani, că a greşit instituţia şi că se află la intrarea în sediul Consiliului Judeţean. M.M., care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să adreseze injurii şi, foarte supărat, s-a prezentat la subofiţerul de jandarmi aflat în serviciu la sediul Instituţiei Prefectului, solicitînd să fie lăsat să intre în Prefectură.

Subofiţerul de jandarmi i-a cerut să prezinte un act de identitate, lucru refuzat de către M.M, acesta începând să-i aducă injurii subofiţerului pentru că şi-a permis să-i solicite acest lucru şi, mai mult, că jandarmul nu ştie cu ce persoană importantă stă de vorbă.

"Degeaba i s-a cerut să înceteze cu injuriile, M.M., în cele din urmă, a fost scos din sediul instituţiei de un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani, care, după ce i-a stabilit identitatea, l-a sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei, pentru proferare de injurii şi provocare de scandal", a precizat capitan Cristian Nituleac, ofiţer relaţii publice in cadrul IJJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

astăzi, 22:15
63

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

astăzi, 21:52
85

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...

Indivizi reținuți într-un dosar de trafic de droguri care ajungeau la minori din patru județe, inclusiv Botoșani! (foto)

astăzi, 19:47
110

În cursul zilei de joi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea a 4 inculpați (unu...