Electroalfa a finalizat un proiect de 19 milioane de lei! Utilaje noi si moderne pentru dezvoltarea companiei - FOTO, VIDEO

Compania Electroalfa a finalizat un proiect european in valoare de aproximativ 19 milioane de lei pentru reabilitarea si modernizarea unei fabrici.

Contractul de finantare a fost semnat pe data de 3 august 2012 iar proiectul a presupus achizitionarea a 24 de masini si utilaje specifice activitatii SC Electro Alfa CM SRL, 4 aplicatii software, dar si crearea a 16 locuri de munca si mentinerea altor 80.

"Am retehnologizat o fabrica cu utilaje noi si moderne, ca un prim pas intr-o etapa extrem de ambitioasa pe care o avem noi, aceea de a reusi sa creem produse de nivel calitativ extrem de ridicat, sa putem sa convingem parteneri externi multi sa contracteze cu noi si in felul acesta sa creem locuri de munca multe, cu inalta calificare.", a declarat presedintele companiei, Gheorghe Ciubotaru.



Valoarea totala a proiectului este de 18.988.863 lei, din care 7.176.522 este suma nerambursabila, restul fiind contributia beneficiarului.

La ora actuala compania Electroalfa produce echipamente electrice de joasa si medie tensiune, echipamente de electroalimentare pentru aplicatii speciale si confectii metalice pe care le comercializeaza in Finlanda, Elveţia, Germania, Franţa, Polonia, Norvegia si bineinteles in Romania.

"Vindem inclusiv in Elvetia, ori elvetienii stiti la ce nivel de tehnicitate sunt si este important", a precizat Gheorghe Ciubotaru.



Conducerea companiei a prezentat utilajele achizitionate in cadrul acestui proiect. In momentul de fata, Electroalfa produce filtre pentru tevi de esapament pentru tiruri cum ar fi Volvo sau Renault.

37 de milioane de euro este cifra de afaceri a intregii companii in anul 2013
3 miloane de euro este cifra de afaceri doar pentru aceasta fabrica modernizata
15 milioane de euro este cifra de afaceri la care ar trebui sa ajunga aceasta fabrica pana in 2016
380 de angajati are compania Electro Alfa, din care 85 in aceasta fabrica.

GALERIE FOTO:





















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragic! Bărbat mort după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce săpa o fântână! (video)

astăzi, 08:20

Nenorocire produsă în comuna Adâncata, din județul Suceava. Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce săpa o fântână. La f...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (321)

astăzi, 08:07

O POEZIE A VISULUI HIMERIC (DESCOPERIT CHIAR ÎNTR-UN CEAI DE MENTĂ)   Sanda Nicucie este exponentul poetic al contemporaneităţii pe care sociologul Zygmunt Bauman  o carac...

Calendar Ortodox: Cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Chiriac Sihastrul; Sf. Mc. Petronia

astăzi, 07:56

Tatăl său se numea Ioan, fiind preot al bisericii din Corint, iar mama sa se numea Evdochia. Era nepot al lui Petru episcopul, care l-a făcut citeţ la aceeaşi biserică din Corint. La vâ...