Ei sunt pompierii care au intervenit la incendiul izbucnit, duminică seară, într-un apartament din Botoșani!

„Aveți grijă de familia și casa dumneavoastră!”, este mesajul transmis de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani.

Ei sunt pompierii care au intervenit la incendiul izbucnit, duminică seară, într-un apartament din Botoșani!

Aceștia sunt doar câțiva dintre pompierii care au intervenit, duminică seară, pentru stingerea incendiului izbucnit în apartamentul de pe strada Vârnav, din municipiul Botoșani.

Își fac meseria cu dăruire, iar acest lucru îl știu cel mai bine oamenii care au avut nevoie de ajutor, în situații de urgență.

Reamintim faptul că, mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii au simțit miros de fum și au sunat după ajutor, la pompieri.

La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Când au ajuns echipajele de salvatori, ardeau bunurile din balcon și bucătărie, cu degajări mari de fum.

Pompierii au intervenit rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă. Aceștia au folosit și un ventilator pentru evacuarea fumului din interiorul scării de bloc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu pe zeci de hectare de culturi dintr-o localitate din Botoșani, au intervenit pompierii! (Video)

Vineri, 28 Iunie 2024
649

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere. Aceștia au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extin...

Ce pericole ne pândesc dacă ne rezervăm vacanțele pe internet!

Vineri, 28 Iunie 2024
114

Una dintre cele mai mari platforme de rezervare a cazării anunță că au crescut tentative de fraudă online cu 900%. Cel mai frecvent, oamenii sunt păcaliți să își dea datele de pe cardur...

Peste 10.000 de locuri scoase la concurs de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, filială și la Botoșani!

Vineri, 28 Iunie 2024
298

Absolvenții de liceu au la dispoziție 4.150 de locuri la buget și 4.012 locuri cu taxă. Dintre locurile la buget, 101 locuri sunt alocate pentru absolvenți de licee din mediul rural, 30 pentru et...