Educatia pentru timpul liber, la CSEI Botosani

Copiii si insotitorii acestora din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Inclusiva Botosani au avut parte in mod gratuit de spectacolul "Ivan Turbinca", care a avut loc sambata, 21 mai, la Teatrul Mihai Eminescu.

Au raspuns invitatiei copii fie din familie, fie de la Centrul Prietenia, insotiti de instructor, fie de la CRCH (Centrul de recuperare a copiilor cu handicap), dar si de la Special Adition.

"Pe langa aceasta activitate, copiii speram sa mai aiba parte si de un concert la Filarmonica,  o zi pe lac cu hidrobicicletele de 1 iunie si la Circ. Institutiile partenere in educatia copiilor cu care avem incheiate protocol de colaborare sunt Teatrul Mihai Eminescu, Teatrul pentru copii si tineret Vasilache, Filarmonica de stat Botosani, Baze sportive si de agrement, ACR, Club Roman – pentru Circ, Cinematograf Unirea", spune psih Petronela Nastase.
 
O alta activitate deosedita de care au avut parte in cadrul proiectului "Educatia pentru timpul liber" a fost la patinoar, in luna februarie.

"Multumim pe aceasta cale institutiilor partenere in educatia copiilor care au dat curs cerintelor noastre si ii accepta in mod gratuit. Un alt proiect cu aceste institutii educationale este "Educatia pentru cultura", unde copiii deja au vizionat piesa Amintiri din copilarie, la Teatrul Mihai Eminescu. Amandoua proiecte se deruleaza pe parcursul unui an", a adaugat psihologul de la CSEI Botosani.

Initiatorul si coordonatorul acestor proiecte multumeste institutiilor partenere pentru colaborare, intelegere si sprijin, dar si cadrelor didactice si voluntarilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
65

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
168

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
125

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...