Economizoare pentru reducerea consumului de curent sau gaze - Ce stii despre inelul magnetic

Economizoare pentru reducerea consumului de curent sau gaze - Ce stii despre inelul magnetic

   bizoo.ro

Criza ii obliga pe romani sa fie mai cumpatati pe toate planurile. Multi au taiat din cheltuielile pentru mancare, iar acum, in prag de iarna, ar vrea sa plateasca mai putin si la intretinere.

Pentru ei exista niste dispozitive care pot reduce, sustin cei care le vand, cu pana la 20% consumul de curent, gaze sau benzina, scrie ProTV.

Cu un inel magnetic care costa intre 50 si 80 de euro, consumul de carburant poate fi redus cu aproximativ 20 de procente, spun importatorii acestor produse.

Inelul magnetic sparge moleculele de carburant, rezultand o combustie mai buna, sustin specialistii. Chiar si asa, unii raman sceptici.

Conform ProTV, si factura la curent poate sa scada cu pana la 15% cu ajutorul economizoarelor care costa 20 de euro. Acestea anuleaza oscilatiile de tensiune aparute, de exemplu, cand vecinii folosesc mai multe aparate electrocasnice odata.

Si consumul de gaze se poate reduce, sustin comerciantii, daca investim aproximativ 5.000 de lei intr-o centrala termica pe condensare, care refoloseste gazul deja ars, scrie ProTV.

Afacerile firmelor care vand economizoare se ridica la 300 milioane de euro anual, spun analistii.

Site-ul bizoo.ro scrie ca inelul magnetic a fost inventat in 1942, cand avioanele Messerschmitt au fost identificate de aliati dupa fumul scos de motor. Oamenii de stiinta au montat magneti speciali in jurul tubului de alimentare cu combustibil si au redus cu mult fumul, dar totodata au constatat ca s-a redus si consumul de combustibil, asigurand o raza mai mare de actiune a avioanelor.

De atunci aceasta tehnologie de reducere a fumului a fost uitata pana azi, cand ocrotirea mediului inconjurator a devenit o prioritate pentru noi.

Tehnologia a fost imbunatatita. Conform bizoo.ro, acest produs la montare nu necesita interventia unui specialist, oricine poate fixa in jurul tubului de alimentare cu combustibil a motorului, indiferent de tipul masinii, cu alimentare pe benzina sau motorina. Magnetii nu afecteaza circuitele electronice sau alte componente.


Asteptam parerile dumneavoastra despre inelul magnetic, daca ati folosit sau daca recomandati folosirea acestuia.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
47

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
48

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
304

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...