Echipa noua la ISJ: Vezi cu ce gand pleaca la drum noii inspectori generali!

Echipa noua la ISJ: Vezi cu ce gand pleaca la drum noii inspectori generali!
Noi inspectori generali adjuncti ai Inspectoratului Scolar Judetean Botosani au fost investiti, marti, in functie. La ceremonia de investire au participat subprefectul Sebastian Tocariu, care a si dat citire ordinelor de numire in functie a noilor adjuncti, Viorica Afrasanei, directorul Cancelariei prefectului, si a inspectorilor scolari din cadrul ISJ, dar si a fostilor inspectori adjuncti, Daniel Botezatu si Horia Negrescu.

Mihaela Hunca, inspectorul general al ISJ, va face echipa cu Marinela Mardare, care pana acum a fost director al Liceului Teoretic "Nicolae Iorga" Botosani, si Catalina Lupascu, care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani.

Sefa invatamantului botosanean a tinut sa le multumeasca vechilor inspectori adjuncti pentru activitatea pe care au depus-o la ISJ, si a urat succes noilor colege.

"Vreau sa multumesc colegilor care pleaca din functia de inspector general adjunct, sa le multumesc pentru aceasta perioada scurta in care m-au ajutat si am colaborat bine, le multumim pentru activitatea pe care au desfasurat-o in Inspectorat. Vreau sa urez bun venit ajutoarelor mele, doamna Catalina Lupascu si doamna Marinela Mardare. Sunt doua persoane care vin din sistemul de invatamant si cu care cred ca vom face echipa si alaturi de inspectori vom forma acea echipa mare a ISJ astfel incat invatamantul botosanean sa aiba rezultate din ce in ce mai bune", a spus Mihaela Hunca.

Catalina Lupascu a spus ca in scolile din judet este nevoie de un climat psihic si fizic optim, pentru ca elevii sa performeze.

"Sunt convinsa ca Inspectoratul Scolar va fi garantul asigurarii calitatii educatiei furnizate de institutiile de invatamant din Botosani si imi doresc din tot sufletul ca in scolile din judetul Botosani sa se asigure climatul psihic si fizic necesar  elevilor, astfel incat acestia sa realizeze progres si performanta", a declarat Catalina Lupascu.

"Sunt convinsa ca vom forma impreuna o echipa care va colabora si va rezolva toate problemele si sunt convinsa ca in continuare aceste probleme vor fi rezolvate si ne vom vedea de treaba impreuna", a spus Marilena Mardare.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
183

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
650

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
243

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...