Echipa de medici de la Spitalul Mavromati se întărește! Se înființează și un nou compartiment

Echipa de medici de la Spitalul Mavromati se întărește! Se înființează și un nou compartiment
Echipa de medici de la Spitalul Județean Mavromati se va mări cu încă doi medici care vor lucra în cadrul unui compartiment ce se va înființa în cea mai mare unitate spitalicească din județ.

Potrivit lui Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean, până la finele anului în curs se va înființa Compartimentul de Neurochirurgie care va avea 10 paturi.

Șeful de la Mavromati va avea în cursul zilei de joi o întâlnire cu doi medici neurochirurgi care termină rezidențiatul și care vor să vină să lucreze la Botoșani.

“Sunt multe urgențe majore care merg la Iași, la spitalele superioare. Pentru a ajunge la acele spitale ne trebuie medici specialiști pentru a stabiliza pacienții. Consider că prezența acestor medici este foarte importantă. Am avut o discuție telefonică cu cei doi medici care doresc să vină la Botoșani și voi avea și personal o întâlnire cu ei", a declarat Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean.

Acesta a precizat că va fi achiziționată o trusă specială necesară pentru funcționarea acestui compartiment, ale cărei costuri depășeșsc 100.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
341

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
491

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
609

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...