Ecaterina Andronescu: Ma voi gandi la demisie!

Ecaterina Andronescu: Ma voi gandi la demisie!

 Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei  

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, sustine ca se va gandi la posibilitatea de a-si da demisia, in urma rectificarii bugetare care a taiat din fondurile invatamantului, insa, deocamdata, va evalua ce proiecte poate continua cu banii disponibili.

"O sa ma gandesc. Am o perioada in care trebuie sa fac niste evaluari. Cu banii pe care ii am, ce proiecte pot sa duc mai departe. Si la momentul potrivit...daca dumneavoastra ma fortati sa spun acum, nu o sa spun!", a declarat Andronescu, luni seara, la Realitatea FM.

Declaratia ei vine dupa ce s-a mentionat ca un predecesor al ei la conducerea Educatiei, Mircea Miclea, a plecat din minister din cauza lipsei de finantare.

Totodata, ministrul a mai afirmat ca, din cauza rectificarii care a lasat Educatia fara peste 800 de milioane de lei, nu vor putea fi sustinute toate proiectele de investitii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
54

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
556

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
384

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...