E-ON a inaugurat un parc de joaca la Gradinita 6. Primarul invita societatea sa faca si investitii specifice!

E-ON a inaugurat un parc de joaca la Gradinita 6. Primarul invita societatea sa faca si investitii specifice!
Copiii de la Gradinita 6 din municipiul Botosani se pot bucura, incepand de marti, de un teren de joaca nou, special amenajat pentru ei de catre E-ON Romania, in parteneriat cu Fundatia Pentru Societate.

Potrivit reprezentantilor E-On, pe langa municipiul Botosani, alte trei municipii din tara, respectiv Baia-Mare, Resita si Alba-Iulia, vor avea parte de un astfel de teren de joaca, valoarea totala a celor patru proiecte fiind de 545.000 de euro.

"E-On si Primaria municipiului Botosani, impreuna cu ISJ, va dau acum posibilitatea sa va jucati intr-un spatiu amenajat in care sa nu va loviti, in care sa va puteti bucura de copilarie, asa cum ar trebui sa se ocupe orice copil, din orice colt al tarii si al judetului. Ati fost alesi, evident, dupa niste criterii pe care le-ati indeplinit", a precizat Ada Macovei,inspectorul general al ISJ Botosani.

La festivitatea de inaugurare a terenului de joaca, aproximativ 230 de copii de la Gradinita 6 au avut parte de cadouri, precum si de un spectacol de teatru pus in scena special pentru ei si sustinut de actori ai Teatrului Ariel din Targu Mures.

"Este un lucru deosebit, este un lucru de exceptie, de la o companie puternica nu poate iesi decat un lucru de calitate si de foarte multi bani. Este un exemplu de cum trebuie sa arate un teren de joaca. Noi avem un program pe trei ani pentru amenajarea unui numar de 44 de parcuri de joaca din Botosani. Le multumim pentru ceea ce au facut, dar, in acelasi timp, ii asteptam cu investitii specifice in municipiul Botosani, investitii care, in afara de terenurile de joaca, nu au fost", a declarat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
383

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
720

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
1095

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...