După teribilul accident în care un dorohoian şi-a pierdut viaţa la Dumbrăveni: Radarele se mută pe drumul naţional Suceava - Botoşani!

Modernizarea capitală a DN 29 Suceava – Botoşani, drum care urmează a fi inaugurat oficial peste două zile, are şi un efect mai puţin dorit, dar aproape inevitabil: risc ridicat de producere a accidentelor rutiere grave.

Conducerea Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava a dispus deja ca graficele de control cu radar să  se concentreze pe acest drum.

Comisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului Rutier Suceava, a explicat că deja se acţionează zilnic cu cel puţin o autospecială cu radar pe porţiunea DN 29 de pe raza judeţului Suceava. El a subliniat că, statistic, fiecare reabilitare importantă de drum a dus la creşterea numărului de accidente rutiere grave.

De altfel, din păcate, pe DN 29, s-a înregistrat deja un cumplit accident rutier. Pe 1 august, la Dumbrăveni, un Mercedes condus de o tânără în vârstă de 25 de ani s-a zdrobit de o autocisternă, după ce conducătoarea auto a încercat să depăşească pe linie continuă. În urma teribilului impact, pasagerul din stanga din Mercedes, soţul conducătoarei auto, a murit, în timp ce tânăra de la volan a fost rănită grav.
 
Conform presei sucevene, DN 29 Suceava - Botoşani nu s-a aflat niciodată până acum în topul primelor trei şosele pe care se produc accidente rutiere grave.  


monitorulsv.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Caz revoltător: Un tânăr din Botoșani, cu arsuri grave, a fost refuzat de marile spitale din țară!

astăzi, 15:08

Tânărul a ajuns în stare critică după un accident casnic, în urma căruia a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. În prezent, el este la Spitalul Județean de Urgen...

(P) Cum îi explici copilului tău importanța îngrijrii corecte a dinților?

astăzi, 13:37

Îngrijirea dinților este un aspect esențial al sănătății generale, iar ca părinte este important să îți înveți copilul de mic importanța acestui obicei zilnic. A explica u...

14 în cursa pentru președinte! Ei sunt candidații care ne cer votul în primul tur!

astăzi, 12:52

Biroul Electoral Central a stabilit, joi, ordinea de înscriere în buletinul de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale. Tragerea la sorţi a fost efectuată în prezenţa memb...