Dupa ce le-a dat politistilor date false, i-a injurat si amenintat pe oamenii legii!

Dupa ce le-a dat politistilor date false, i-a injurat si amenintat pe oamenii legii!
Teribilismul îl va costa scump pe un tânăr din Botoşani! Crezând că va scăpa daca minte cu privire la identitatea sa, şoferul de 21 de ani a devenit violent la spital, refuzând recoltarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Tânărul va răspunde în faţa legii pentru faptele sale. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.55, a fost oprit în trafic, pe strada Bucovina din municipiul Botoşani, un autoturism înmatriculat în Anglia, al cărui conducător auto, după oprire, le-a declarat poliţiştilor date false privind identitatea sa.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea conducătorului auto în persoana lui F. Ciprian Andrei, de 21 ani, din comuna Todireni, judeţul Botoşani.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

F. Ciprian Andrei a fost transportat la Spitalul Județean Botoșani, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, tânărul a devenit recalcitrant, adresând expresii, cuvinte jignitoare și amenințări cu acte de violență la adresa poliţiştilor, împrejurare în care acesta a fost imobilizat prin încătușare și condus la sediul Poliției municipiului Botoșani, unde i s-a adus la cunoştinţă faptul că va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și sfidarea organelor judiciare,urmând a fi propusă soluție procedurală.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
70

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
856

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
400

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...