Dumitru Zmău cu gândul la conflictul din Ucraina: “Nu este exclus să vină şi aici într-o zi un nebun prin centru, cu un Kalaşnikov”

Dumitru Zmău cu gândul la conflictul din Ucraina: “Nu este exclus să vină şi aici într-o zi un nebun prin centru, cu un Kalaşnikov”
Dumitru Zmău, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Botoşani, este îngrijorat de situaţia de la graniţa cu ţara noastră.

În cadrul şedinţei de miercuri a ATOP, acesta a spus că deşi la noi în judeţ nu a fost înregistrat niciun incident de o gravitate extremă, pe viitor nu ar fi exclus ca infractori din Ucraina să vină la noi.

“Ce se întâmplă în unele state vecine e posibil să se întâmple şi la noi. Vedeţi că depozitele de armament din Ucraina au fost sparte. Nu se ştie unde este atâta armament. Nu este exclus să vină şi aici într-o zi un nebun prin centru, cu un Kalaşnikov trăgând în oameni. Ştiţi foarte bine că ucrainienii, şi ruşii şi moldovenii, dar şi românii consumă alcool şi putem avea evenimente de acestea şi atunci tot ce am clădit noi până acum se duce ca un castel de nisip în jos", a spus Dumitru Zmău.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
115

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
430

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
64

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...