Dublul asasinat de la Siret, unul tipic de reglare de conturi

Dublul asasinat de la Siret, unul tipic de reglare de conturi

   www.mediafax.ro

Dublul asasinat din localitatea Siret este unul tipic de reglare de conturi şi constituie o premieră în România, anchetatorii susţinând că este primul caz în care membri ai unei familii sunt ucişi, ceea ce indică faptul că autorii crimelor au vrut să dea un avertisment dur capului familiei.

Surse judiciare au declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că deşi Vasile Hriţcu - tatăl fetiţei de şase ani şi soţul femeii, ambele împuşcate în cap de asasini - susţine că motivul asasinatelor este jaful, anchetatorii au găsit în locuinţa unde au fost executate victimele aproximativ 100.000 de lei şi 10.000 de euro.

Apartamentul a fost parţial răvăşit, iar banii găsiţi după comiterea crimelor erau într-un loc destul de vizibil. Pe de altă parte, Vasile Hriţcu a declarat anchetatorilor că a dispărut suma de 13.000 de euro.

În urma audierilor din acest caz, s-a creionat ipoteza că soţia şi fiica lui Hriţcu, Camelia şi Raluca, au fost executate de doi ucrainieni, în acest sens specialiştii lucrând la realizarea portretelor robot.

În seara de 17 februarie, Camelia şi Raluca au fost găsite împuşcate de Vasile Hriţcu în locuinţă. Camelia a fost împuşcată de două ori în cap, respectiv în ceafă şi în tâmplă, în timp ce micuţa a fost împuşcată în frunte. La execuţia Ralucăi, asasinul a folosit o pernă, pentru a amortiza zgomotul armei.

Dacă până la dublul asasinat de la Siret, criminaliştii au fost confruntaţi cu execuţii în stil mafiot în care victimele erau bărbaţi, în ceea ce priveşte cazul Cameliei şi al fiicei sale, acesta constituie o premieră pentru anchetatori, fiind prima dată când membri ai unei familii sunt ucişi, inclusiv un copil, spun sursele citate.

Potrivit acestora, cazul este unul tipic de reglare de conturi, în stil mafiot italian, iar cel mai probabil autorii au vrut să-i dea un semnal capului de familie.

 


Mediafax

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
239

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
59

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
553

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...