DSP: Trei cazuri noi de infectare cu COVID în Botoșani și încă un deces înregistrat, în ultimele 24 de ore

DSP: Trei cazuri noi de infectare cu COVID în Botoșani și încă un deces înregistrat, în ultimele 24 de ore

Trei femei din Botoșani au fost diagnosticate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Astfel, bilanțul persoanelor infectate, de la debutul pandemiei până joi, s-a ridicat la 1172, vineri, la nivelul județului Botoșani.

De joi, de la ora 10:00, până vineri dimineață, au fost prelucrate 172 de probe biologice recoltate unor persoane din județ, în vederea testării COVID.

Numărul cazurilor active în prezent este 286. De la debutul pandemiei, dintre cei 1172 botoșăneni infectați, 798 au fost declarați vindecați.

Totodată, DSP a raportat că în cursul zilei de joi a survenit un nou deces în rândul botoșănenilor diagnosticați cu Covid-19, fiind vorba despre un bărbat de 66 de ani cu afecțiuni cardiace. Bilanțul defuncților COVID a ajuns, astfel, la 88, la nivelul județului.

(R.A.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
159

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
280

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...