DSP: Șase cazuri noi COVID, din 159 de teste. Încă un pacient dializat pe lista pozitivilor

DSP: Șase cazuri noi COVID, din 159 de teste. Încă un pacient dializat pe lista pozitivilor

Încă șase botoșăneni, respectiv trei bărbați și trei femei, au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Acestea sunt singurele cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost depistate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP). Numărul cazurilor active a scăzut, însă, în același interval temporal alți 17 botoșăneni fiind declarați vindecați.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1290, marți, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De luni, de la ora 10:00, până marți la aceeași oră, au fost prelucrate 159 de probe biologice recoltate unor persoane din județ, în vederea depistării Covid-19.

Numărul cazurilor active în prezent a scăzut la 86. De la debutul pandemiei până la această oră, din totalul de 1290 de botoșăneni confirmați cu COVID, au fost declarați vindecați 1109.

Printre persoanele confirmate cu COVID în ultimele 24 de ore, se numără și un pacient dializat la clinica Avitum din Botoșani.

Bilanțul deceselor înregistrate în rândul botoșănenilor infectați este 95.

La nivel național, județul Botoșani a coborât pe locul 26, marți, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

 

Spune-ne opinia ta