DSP: Cinci cazuri noi COVID din 200 de teste. Numărul cazurilor active a scăzut drastic

DSP: Cinci cazuri noi COVID din 200 de teste. Numărul cazurilor active a scăzut drastic

Cinci cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost depistate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP). În același interval temporal, însă, încă 33 de pacienți din teritoriu au fost declarați vindecați.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1253, miercuri, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De marți, de la ora 10:00, până miercuri la ora 9:00, au fost prelucrate 200 de probe biologice în vederea depistării Covid-19, în unitățile spitalicești din Botoșani.

Numărul cazurilor active în prezent este 80, întrucât, de la debutul pandemiei până în prezent, au fost vindecați 1080 de botoșăneni.

Până la această oră, s-au înregistrat 93 de decese în rândul botoșănenilor infectaț

La nivel național, județul Botoșani se menține pe locul 24, miercuri, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mai multe localități rămân sub cod galben de ceață

astăzi, 16:06
107

Până la ora 18:00, mai multe localități din județul Botoșani se află sub o atenționare meteorologică de tip cod galben de ceață.Acest fenomen determină scăderea vizibilităţii s...

Cod galben de ceață în Botoșani, până la prânz

astăzi, 10:20
66

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare de tip cod galben de ceață pentru județul Botoșani, valabilă până la ora 12:00.Conform prognozei de spec...

Aparatură medicală de peste un milion de euro pentru Spitalul Județean (fotogalerie)

astăzi, 10:12
229

Procesul de modernizare a sistemului sanitar botoșănean continuă prin achiziționarea de aparatură medicală de ultimă generație în valoare de peste un milion de euro pentru Spitalul Jude...