DSP: Cinci cazuri noi COVID din 200 de teste. Numărul cazurilor active a scăzut drastic

DSP: Cinci cazuri noi COVID din 200 de teste. Numărul cazurilor active a scăzut drastic

Cinci cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost depistate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP). În același interval temporal, însă, încă 33 de pacienți din teritoriu au fost declarați vindecați.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1253, miercuri, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De marți, de la ora 10:00, până miercuri la ora 9:00, au fost prelucrate 200 de probe biologice în vederea depistării Covid-19, în unitățile spitalicești din Botoșani.

Numărul cazurilor active în prezent este 80, întrucât, de la debutul pandemiei până în prezent, au fost vindecați 1080 de botoșăneni.

Până la această oră, s-au înregistrat 93 de decese în rândul botoșănenilor infectaț

La nivel național, județul Botoșani se menține pe locul 24, miercuri, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Lucrările la șoseaua de centură a municipiului Botoșani vor începe la primăvară

Marţi, 3 Octombrie 2023
916

Lucrările la șoseaua de centură a municipiului Botoșani vor începe la primăvară, conform estimărilor făcute de autorități. La Ministerul Dezvoltării au fost aprobați indicatorii tehn...

Cerere de arestare preventivă a medicului suspectat de moartea Alexandrei Ivanov. „A dat dovadă de o neglijenţă crasă”

Luni, 2 Octombrie 2023
962

Avocata familiei Alexandrei Ivanov, tânăra care a murit în Maternitatea Botoşani din cauza neglijenței cadrelor medicale, a înaintat, luni, procurorului general al Parchetului de ...

Bazinul de la Recuperare zace nefolosit, din cauza costurilor la utilități. „Mi se pare de-a dreptul nesimțit” (video)

Sâmbătă, 30 Septembrie 2023
584

Bazinul din incinta Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din Botoșani nu poate fi dat în folosință, din cauza costurilor ridicate la utilități și a lipsei de perso...