DSP Botoșani: Trei cazuri noi de infectare și încă un deces COVID

DSP Botoșani: Trei cazuri noi de infectare și încă un deces COVID

Trei botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP). Acestea sunt singurele cazuri noi de infectare descoperite în acest interval temporal.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1232, sâmbătă, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De vineri, de la ora 10:00, până sâmbătă la ora 10:00, au fost prelucrate 245 de probe biologice ale unor persoane din județ în vederea depistării Covid-19, în unitățile spitalicești din Botoșani și din Iași.

Numărul cazurilor active în prezent este 122. De la debutul pandemiei, nu mai puțin de 1012 botoșăneni au fost declarați vindecați de noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, s-a înregistrat încă un deces în rândul botoșănenilor infectați cu COVID, fiind vorba despre un bărbat de 64 de ani, care suferea de alcoolsim și de afecțiuni psihice.

Astfel, bilanțul defuncților infectați din județ s-a ridicat la 93, vineri.

La nivel național, județul Botoșani se menține pe locul 22, sâmbătă, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

 

Spune-ne opinia ta