Cadre medicale anchetate, după ce un pacient a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei

Cadre medicale anchetate, după ce un pacient a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei

Mai multe cadre medicale sunt anchetate de poliţişti, după ce un pacient din județ a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei din portofel.

Totul s-a întâmplat la începutul săptămânii, când bărbatul, de 50 de ani, a fost văzut de mai mulţi trecători căzut într-un tufiş dintr-un părculeţ din oraş. Lumea a sunat la 112, iar după câteva minute un echipaj cu asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns la faţa locului. Bărbatul deja începea să îşi revină, iar cadrele medicale ajunse la el pentu a-i acorda asistenţă medicală i-au cerut acestuia buletinul pentru a-i nota datele de identificare, iar în acel moment, bărbatul a scos portofelul şi le-a spus acestora că i-au dispărut 10.000 de lei, acuzând, că aceştia ar fi avut ceva de-a face cu acest lucru.

Cadrele medicale l-au transportat la Urgenţe, pentru a fi evaluat şi tratat, iar medicii au decis transferul lui la Secţia de Psihiatrie, unde a rămas internat până a doua zi, când şi-a revenit.

De la spital a mers direct la poliţie, unde a depus o plângere pentru dispariţia celor 10.000 de lei din portofel. Acum poliţiştii au demarat o anchetă, fiind deja chestuinate cadrele medicale, atât de la Serviciul de Ambulanță, cât şi de la Urgenţe, urmând a se stabili şi dacă bărbatul avea la el acea sumă de bani, fiind deschis un dosar penal pentru furt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
757

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
297

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...