Drumuri blocate de copacii doborâți de vânt, pompierii botoșăneni au intervenit în mai multe zone!

Pompierii botoșăneni continuă să intervină pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteo periculoase.

Pe drumul dintre localitățile Vorona și Schit Orășeni, un copac a căzut pe partea carosabilă, blocând circulația rutieră pe ambele sensuri. Obstacolul a fost înlăturat de pompierii de la Detașamentul Botoșani.

S-a intervenit și pe DN 28 B, în zona pădurii Buda, unde un arbore a blocat circulația pe un sens de mers. Pompierii din Botoșani au tăiat copacul și au eliberat drumul.

Și în municipiul Botoșani, pe Calea Națională, un banner a fost rupt de vânt. Pericolul a fost îndepărtat de pompierii de la Detașamentul Botoșani.

Până la ora 10:00, județul Botoșani se află sub incidența unui cod portocaliu de ploi torențiale și abundente și intensificări ale vâtului. În intervale scurte de timp și prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 40-60 l/mp și izolat de peste 70 l/mp. Vântul va avea la rafală 70 ...80 km/h.

”Evoluţia fenomenelor hidro-meteorologice este permanent monitorizată, atât prin Centrul Operaţional al ISU Botoșani, cât și în teren de către Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență. Echipajele de pompieri de la toate subunitățile din județ sunt pregătite pentru a interveni în cel mai scurt timp în sprijinul cetățenilor”, au transmis reprezentanții ISU Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O artistă din Botoșani câștigă „Palma d’Oro” pentru arte vizuale în Italia! (Foto)

astăzi, 09:54

Camelia Pădureț, pictoriță originară din Botoșani, care trăiește și lucrează de mulți ani în Cefalù, Sicilia, a fost distinsă cu Premiul „Palma d’Oro” pentru...

Botoșani: Codul Galben de ploi, prelungit de meteorologi până marți dimineață!

astăzi, 09:36

Atenționarea este valabilă din această dimineață, de la ora 10:00, până mâine dimineață, la aceeași oră. Aceasta se va manifesta prin ploi însemnate cantitativ și inten...

Haos după Dinamo – Botoșani. Florescu, aproape de a fi lovit cu o sticlă în cap!

astăzi, 08:40

Toți jucătorii lui Dinamo s-au năpustit asupra „centralului” Sorin Vădana, iar cel mai vocal a fost Gnahore. Dinamoviștii au cerut două penalty-uri în prelungiri, la un contact...