Drumuri afectate de viscol in judetul Botosani!

Pe fondul manifestării fenomenelor meteorologice periculoase (zăpadă şi vânt cu viteza de 4-6 m/s) produse în perioada 06-07.02.2010 pe teritoriul judeţului Botoşani, circulaţia a fost îngreunată datorită formării sulurilor de zăpadă care au îngustat căile rutiere.

În dimineaţa zilei de  07-02-2010, s-a luat decizia închiderii porţiunii din D.N. 29 A între localităţile Lişna şi Rădăuţi Prut, activitate monitorizată de către Serviciul poliţiei rutiere, iar pe următoarele tronsoane de drum circulaţia era îngreunată:

-D.J. 293 între localităţile Dorohoi şi Coţuşca;
-D.J. 298 A între localităţile Mileanca şi Dorohoi;
-D.J. 291 D între localităţile Dorohoi şi Darabani;
-D.J. 298 între localităţile Cristineşti şi Baranca;
-D.J. 282 între localităţile Săveni şi Rădăuţi Prut;
-D.J. 293 A între localităţile Coţuşca şi Păltiniş;
-D.J. 292 între localităţile Săveni şi Podeni;
-D.J. 294 pe sectorul D.N. 29 şi localitatea Dângeni.

Urmare a intervenţiei prompte în gestionarea situaţiei de urgenţă create, I.S.U. împreună cu celelalte forţe implicate (D.J.D.P., S.D.N., I.P.J.) au luat toate măsurile pentru redarea circulaţiei porţiunilor de drum afectate, precum şi acordarea de sprijin persoanelor blocate în trafic (înzăpezite).

Până la această oră au fost redate traficului următoarele tronsoane de drum:
-D.N. 29 A între localităţile Lişna şi Horodiştea;
-D.J. 298 A între localităţile Mileanca şi Dorohoi;
-D.J. 282 între localităţile Săveni şi Rădăuţi Prut;
-D.J. 292 între localităţile Săveni şi Podeni;
-D.J. 294 pe sectorul D.N. 29 şi localitatea Dângeni.

Nu sunt afectate reţelele electrice şi utilităţile publice (apă şi gaze).

Pentru restabilirea stării de normalitate, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani, prin Centrul Operaţional, monitorizează permanent situaţia creată, iar activităţile din teren sunt coordonate de trei echipaje formate din ofiţeri şi subofiţeri I.S.U.J. Botoşani, sub comanda inspectorului şef.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
24

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
372

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...