Drumarii, atenţionaţi de prefect să îşi facă treaba

Drumarii, atenţionaţi de prefect să îşi facă treaba

Prefectul Dan Şlincu a atras atenţia, în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural de marţi, ca toate instituţiile implicate în gestionarea situaţiei generată de condiţiile meteo, în special responsabilii de la drumuri, să intervină de urgenţă dacă se impune.

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu a solicitat să fie făcute publice numerele de telefon la care cetăţenii pot afla în orice moment informaţii despre starea drumurilor de pe raza judeţului Botoşani.

“Vedem cu toţii că la nivelul judeţului se manifestă precipitaţii mixte, de aceea aş ruga drumarii şi toate instituţiile cu competenţă în acest sens să fie pregătite să acţioneze de urgenţă. Cadrele medicale de urgenţă să cunoască starea tuturor gravidelor şi a pacienţilor care trebuie dializaţi şi să fie afişate numerele de telefon la care botoşănenii pot să cunoască starea drumurilor în orice moment”, a precizat prefectul Dan Şlincu.

 Precipitaţiile mixte din ultimele ore au scos deja utilajele pe drumurile din judeţ, fiind împrăştiate zeci de tone de material antiderapant. 

 

Spune-ne opinia ta