Drift Show la Suceava, in weekend!

Drift Show la Suceava, in weekend!
În perioada 10-11 iulie 2010, la Suceava are loc o etapă oficială a Campionatului Naţional de Drift şi o expoziţie de tuning şi car-audio. În cele două zile de concurs, maşinile de competiţie vor consuma aproximativ 300 de anvelope, pe care le vor aduce la stadiul de sârme, din cauza derapajelor controlate şi a puterii uriaşe din motoare!

În cadrul etapei oficiale a Campionatului Naţional de Drift se vor întrece peste 25 de piloți cu maşini foarte puternice. În competiţie va intra şi Traian Buse (BMW E30 cu peste 400 de cai putere), câştigătorul ultimei etape oficiale de la Bucureşti, alături de Călin Ciortan (BMW cu peste 5000 de centimetri cubi, V8 și 440 cai putere), singurul pilot român care a urcat pe un podium internaţional la competiţia King of Europe, ocupând locul secund. De asemenea, vor participa și mai multe mașini Nissan Skyline, cu motoare turbo, având puteri de aproximativ 300 de cai putere.

Competitia de drift va fi jurizată de către oficialii King of Europe, cea mai mare competiţie de acest gen din Europa. Mike Procureur din Franţa, Preşedintele King of Europe (KOE), alături de Drăgan din Serbia, va juriza evoluţiile piloţilor români care vor fi punctaţi în funcţie de viteza maşinii, de derapajul controlat şi de apropierea faţă de jaloanele de pe traseu. Normele de jurizare şi securitate sunt de nivel internaţional.

Vor mai fi prezenți la Suceava și cei mai cunoscuti piloți de drift din România: HAI şi KNS. HAI-ul conduce un Nissan Silvia, iar KNS un Nissan Skyline, ambele cu puteri de peste 250 de cai putere fiecare.

În cele două zile de concurs, maşinile de competiţie vor consuma aproximativ 300 de anvelope, pe care le vor aduce la stadiul de sârme, din cauza derapajelor controlate şi a puterii uriaşe din motoare!

În cadrul expoziţiei de tuning şi car audio vor fi premiate cele mai frumoase maşini, cel mai frumos interior cele mai frumoase jante şi cea mai puternică maşina la car-audio.

Suceava Drift Show & Tuning are loc în parcarea Shopping City Suceava, sâmbătă 10 iulie şi duminică 11 iulie, începând cu ora 10. Intrarea este GRATUITĂ, iar spectatorii vor avea posibilitatea de a câştiga curse de karting gratuite oferite de Tokyo Drift.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
172

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
152

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
33

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...