Dramatism în Liga 1! Roş-albaştrii cîştigă campionatul » CSMS Iaşi - Steaua 0-0 » ASA - Oţelul 1-2

Dramatism în Liga 1! Roş-albaştrii cîştigă campionatul » CSMS Iaşi - Steaua 0-0 » ASA - Oţelul 1-2

   mondonews.ro

Steaua a cîştigat campionatul în România, după ce a terminat la egalitate cu CSMS Iaşi, 0-0, iar Oţelul a învins-o pe ASA, 2-1.

Steaua a tremurat serios în această ultimă etapă. Jucătorii lui Costel Gâlcă aveau un avantaj de două puncte în faţa celor de la ASA şi trebuiau să nu piardă meciul pentru a ieşi campioni. Steliştii au controlat meciul cu CSMS Iaşi, dar a terminat la egalitate, 0-0. Roş-albaştrii cîştigă al 26-lea titlu din istorie şi al treilea consecutiv.

DRAMATISM LA MUREŞ

ASA a intrat la pauză conducînd cu 1-0 şi era la 45 de minute de primul titlu din istorie. Mureşenii au deschis scorul prin Gabi Mureşan, care a transformat un penalty, obţinut de Bumba, în minutul 39.

În a doua parte, elevii lui Liviu Ciobotariu s-au mulţumit cu păstrarea rezultatului, iar gălăţenii au cîştigat meciul. Alex Tudorie a marcat în minutul 67, cu o lovitură de cap, după o ieşire greşită a lui Edi Stăncioiu.

Gălăţenii au dat lovitura în minutul 94. Elevii lui Florin Marin a scăpat pe contraatac şi au marcat golul victoriei prin Tavares.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
2

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
26

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
88

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...